Hany's FotoPage


My name: Hany FF
My Fotopage: http://hanyff.fotopages.com/
About me: Hany FF & Usratuha ~Perjuangan...wasiat semangat yang abadi~
From: Malaysia
Camera:
Panasonic
Other: DMC-FX10
Panasonic
Friends:
Sarah Bee
Latest entry:Home Sweet Home
It's been nearly a year since I move in View this Fotopage entry
Mommy Izz and Aiden
Latest entry:UK Paris Trip Day 2 - Birmingham, Stoke, Conventry
From Birmingham, we went to Stoke-On-Trent to Royal Doulton & Wedgwood Outlet. Then to Conventry to meet Julie, Chot & Zemie. View this Fotopage entry
haniko hachirobei
Latest entry:Paasdag vakantie
View this Fotopage entry
Shajaratul Ismail
Latest entry:Another new item from Shajaratul Design
For pricing detail, please visit my website : http://www.shajaratuldesign.com Shaja 013-3405321 View this Fotopage entry
mommy sayang
Latest entry:Happy sweet couple ;)
I am happy to see them in action. Full of LOvE! :-D View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
ieyta samsuddin
Latest entry::: update ~ 8/7/09 ::
lamanya tak update cerita anak2 bujang momma ni kan.. momma bz sgt lately, dgn audit ISO lagi, ke arah persijilan 5S lagi, student baru masuk, semester baru pun dah mula.. macam2 perkara yg membzkan.. tapi momma selit2 jugalah gambar2 anak bujang ni.. dan our new bundle of joy "Muhammad Aisy Qayyum".. actually aisy ni anak kedua my sister.. lahir pada 03/06/09 yang lalu.. ada jugalah gambar2 anak2 buah momma selit2kan juga kat entry ni ya.. layan je la.. ehehe.. View this Fotopage entry
MaMa aJik
Latest entry:Cuti-cuti Malaysia Langkawi-2-5 May 2009
View this Fotopage entry
Inteligensia ninetyseven
Latest entry:intel97 CNY get2gether & farewell ikan bakar
Tahun nih di 3557, Kuala Perlis Meriah sungguh dengar cerita Cikgu Yuni Ditambah pulak dgn cerita Eng Hizaruddin Razak yg dah jadi org Sg. Petani Bertambah meriah dgn En. Adi sekeluarga yg sesat cari kedai sampai ke Sg. Baru? :-O Dlm kemeriahan tu,sedih la sikit sbb nak bid farewell to Ronie yg bakal berangkat ke Netherlands 31/1 ni Intelian yg pertama buat PhD, kami tumpang gembira Lepas ni nak bid farewell kat Jan pulak kot hehe.. Dear Ronie, Selamat menjalani kehidupan baru Moga sentiasa... View this Fotopage entry
limau nipis
Latest entry:MRSM PT 93/95 gathering
Venue: Bora-bora Ombak, Ampang Time: 12.30 p.m. Attendance (of ex-PT).. a very small gathering: 1. Salena 2. Space & family 3. Azzam & family 4. Jemi / Azmi Daud 5. Blet 6. Aida & family 7. Alla & husband Thanks to Space for being the organiser of this small event and Alla for suggesting the venue.. macam Bora-bora Ombak tu kitaorang yang punya! Salena datang bawa kek, anak-anak aku semua ingat auntie bawak kek itu :-D Azzam yang datang dari Kelate tu, semangat kental beb datang gatheri... View this Fotopage entry
a group photo
Nurul Aini
Latest entry:Ultraman kesayangan
View this Fotopage entry
Rafikha Aliana
Latest entry:Few pics of Nur Ezzah Raihana...
adoi... lamanya tak update FP ni... here are some pics of our newborn daughter, Nur Ezzah Raihana.. byk sgt kerja nak kena cover sbb cuti panjang kan... so proper entries regarding her arrival will be updated soon.. however, these are recent pics of her.. :-) View this Fotopage entry
deman farra
Latest entry:Kristal Night 2008
Event: Kristal Night 2008 Venue: Armada Hotel, PJ Date: 19 Dec 2008 (Friday) Time:8.00pm-11.00pm Theme: Retro Classic 60's 70's View this Fotopage entry
Closing photo
AnisZ Xyda
Latest entry:AidilFitri 2008 Get2gether | MajlisSilaturrahim Aidilfitri@PUKAT
Seperti biasa sure baju aku sama ngn org.. huwaaaaaaaaaaaaa... lucky sbb kaler lain2 LOL View this Fotopage entry
jah
Latest entry:Shell DBA Trip to Langkawi
:-D View this Fotopage entry
Pemandangan dari atas
shah ayu
Latest entry:My Tayang @ 7 months old...
Dengan ini, maka genaplah umur Naufal 7 bulan... Apakah perkembangan Naufal ketika usianya 7 bulan? * Naufal dah pandai merangkak... * Naufal dah boleh berdiri, tapi kena berpaut kat mana2 la... * Naufal dah pandai panggil mama & babah sepenuhnya... Namun, berlaku peristiwa yang tidak dapat dilupakan ketika usianya 7 bulan ini, Naufal telah dibedah untuk membuang bisul pada celah punggungnya...alhamdulillah, pembedahan telah selamat dilakukan pada tanggal 7 May 2008 jam 10.00am. View this Fotopage entry
Hihi...lawak giler muka Naufal...
azni deliena
Latest entry:New Design - Bee-a-Bugs
I love this new designs.. so vibrant in colors and so fun to look at :-D Oh anyway, happy birthday to Az-Zahra (Kak Aween's niece) View this Fotopage entry
hasni zaki
Latest entry:Swimming
somewhere Nov last year ... ayah amek gambo uncle Keba ... terus kami terjun swimming pool .. taken place at uncle Keba's place View this Fotopage entry
nurin humaira fauzi
Cornwall we went to the famous Land's End..hujung tanah England to the west where you can gaze out to the atlantic and view magnificent cliffs..beautiful indeed in front of our terraced stone built cottage..I'd say excellent when you're paying £51 for a 3-night stay..it has got 2 rooms, bathroom with bath and fully equipped kitchen..couldn't ask for more ;) note how happy the parents were..oblivious of the little daughter who seemed like a damsel in distress..haha @ St I... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Azizan Abu Bakar
Latest entry:Langkawi Trip, Feb'2008.
Husband and I were on leave on last Friday. After we settled our affair with gynae and house developers, husband suggest for vacation of two places... either Langkawi or Cameron, I chose Langkawi. It's been 2 yrs since my last visit to Langkawi. Too bad, due to last minute arrangement we couldn't stay free at Berjaya. We managed to get a room for 2 night stay at Grand Continental Hotel situated very near to Pekan Kuah. 3.00 pm - Managed book hotel, and started packing 4.00 pm - start journey to Kuala K... View this Fotopage entry
Double Decker Bicycle
Zurratul Ain
Latest entry:Selamat Hari Raya..
Salam Lebaran Buat Semua.. Maaf Zahir & Batin Muahs.. View this Fotopage entry
asmadz Gallery
Latest entry:Makan-makan Aidilfitri @ Antiaris
View this Fotopage entry
ardini farhana
Pengumuman: saya tidak lagi mengemaskini fotopages ini..Boleh refer http://www.puterikiut.blogspot.com/ untuk blog saya.. bye View this Fotopage entry
w/pun sakit sempat lg posing tu
Kiddies Hakim Hani Aiman
Latest entry:Salam Aidil Mubarak .....
Aidil Fitri datang lagi.. as usual, the whole family went back to Perlis for almost a week. Fun.. super fun for da kids.. Super duper fun for the mom cause can eat almost all food without cooking them by myself!! haha... On the first weekend after raya, me just being ghajin to make some beriyani, kurma daging, dalca, and of course acar timun.. for my sister's family whose on the way from kangar to kerteh. Kena plak dat time, my twin nieces ikut diorang skali sebab nak balik UiTM shah alam. So, apa lagi... View this Fotopage entry
Last but not least .. the owner..hehe
Niza Aniza
Latest entry:Happy Birthday Mr Vinod
lepas zohor baru aku sedar yg arinih besday mrV. sempat gak carikan choc fudge cake utk dia. w'pun puasa, celebrate tetap celebrate 8-) View this Fotopage entry
intan norazlin
anak-anak buah...nie anak kak watie..cute kan diaorg nie..... :-D View this Fotopage entry
zAi cHuCKie formerly known as sHeRRy
Latest entry:Fairuz & Sherry's Wedding @ KGSS
Majlis sebelah lelaki di Kelab Golf Seri Selangor, Damansara Indah, PJ Thanks so much kepada yang datang dan juga kepada mereka2 yang telah memberi hadiah.... :-D Jugak thanks pada Kak Wan yang sanggup rushing pagi2 from Seremban utk makeup kan pengantin dan berjaya sampai KL sebelum pengantin bangun lagi...hehhehe p/s : makeup by WanZ Beauty Center...ctc no. 0133667070... View this Fotopage entry
macik2 blok 10 f.p.t 01
Rudzz A Wahab
Latest entry:Phuket - Day 4 (PhromThep Cape, Bungy Jump & Jungceylon)
View this Fotopage entry
Alyaa Zarif
Latest entry:Balik Kampung.. Raya Haji
View this Fotopage entry
Juliana Yaacob
Latest entry:i'm still here
well, it's been more than a year since the last update.. dulu merajuk dgn fp sbb lembab gile nak upload photos.. setahun beb merajuk.. so, here's the latest aisya and us! View this Fotopage entry
Aisya & papa
Amir Aminudin
Latest entry:My First Solid Food Meal!
View this Fotopage entry
my first solid food meal!
Arief Fahim
Latest entry:Fahim n Barney
Fahim sukaaaa amaaaat dengan Barney n the gang...babybob n BJ... :-D Masa kecik2 dulu, mas umi takde bibik...ummi kena pasang barney...baru ler bleh masak. Kalau tak memang ler takder can nak gi dapur...ada jer yg nak ikut. So kena terima kasih gak ler kepada pencipta Barney nie..hehehe....tapi bagus gak bagi fahim tgk CD barney nie...byk dia belajar dari citer2 tu..favourite CD : Barney Circus n Barney at School...skrg abah fahim pun dah terrer lagu Barney..kan abah kan...:) So sebab dia suka... View this Fotopage entry
Najmuddin Yusoff
Latest entry:Adam (110606-230606)
Adam di Bkt Jering & Kok Lanas View this Fotopage entry
sue ismail
Latest entry:Car for sale: HONDA CIVIC 1.7L (A) VTI-S
Model: HONDA CIVIC 1.7L (A) VTI-S Registration number: LB7692 Registration Date: 27.12.2003 Keupayaan Enjin: 1668 S.P Mileage: 24000km View this Fotopage entry
Farah Mabror
Latest entry:My cutie...
Gambar-gambar Mu'adz yg suka sgt baring kat 'kick & crawl aquarium' die...Favorite thing yg paling die suka ialah main bola.....Habis nak runtuh 'kick & crawl aquarium' kalau die mula buat 'smash' maut die kat bola tuh...Worth gaks ler bile mainan tuh since mainan tuh leh ditukar jadi terowong bile Mu'adz dah pandai merangkak... View this Fotopage entry
Eyah..eyah..taknak kene pegang
che nubb
Latest entry:Pegi Sekolah! - 9/10/2004
Heheh..inilah Melbourne Uni...pics nih taken masa on the way nak pi sekolah...that was on Saturday morning..so memang tak ramai orang laa kat campus....you can see the trees baru nak tunbuh daun.....tandanye winter dah tamat, spring nak mula lah! suka laa tengok transition time between seasons nih....except for spring to summer transition (coz no diffrence at all!!) so, sambil jalan2 ke dept tu...rase cam boring semacam...memandangkan ade kamera tu...snap jek lah ape2 yang patut...takde laa bosan beno ye... View this Fotopage entry
Eza Zaharin
Latest entry:Majlis Perkahwinan -Wan & Eza-
View this Fotopage entry
syahirul imran
Latest entry:jejaka idaman malaya
jejaka idaman malaya View this Fotopage entry
img_0650
ain khairi
Latest entry:ain's engagement~ :) - 5th Sept 2004
finally, i got engaged...tak sangka i'll end up wit this guy...heheh...;) anyways, i hope things will turn out alright...insya Allah....:) tapi gamba ni sket sgt! aina's got some... go to http://zurratulain.fotopages.com View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016