Hany's FotoPage

By: Hany FF

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wajah Nufayl ~ 7 bulan

 
 
 
View all 9 photos...
Pics tell thousands words & stories.


Saturday, 30-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wajah Nufayl ~ 6 bulan

Nufayl dlm car-sitter : Boring!
Nufayl dlm car-sitter : Cakkk! Senyummm :)
Nufayl @ SJMC : Keletihan slp cucuk jarum drip
View all 20 photos...
Nufayl dah mencapai usia 6 bulan!
You are my big boy already my Nufayl!

Genap 6 bulan sps Nufayl keluar drp SJMC lepas dilahirkan, Nufayl kembali ke SJMC lagi!
Naper agaknyer? Nufayl sajer...rindu kat SJMC la tu!
Dia kena tonsilitis...bengkak tekaknya. Sampai tak boleh menelan hatta air/susu pun. Kesian, asyik menangis sebab lapar tapi tak boleh menelan. Akhirnya, kami bawa dia ke SJMC - Emergency Room sbb hari tu hari Ahad. Terpaksa masuk wad sebab kena masukkan drip.
Sakit ya anak Ummi...cian dia

Nufayl nangih waktu mula-mula jek. Waktu tu dia sakit & lapar kot.
Bila dah dlm wad, dia cool jek.
Masa nak bukak jarum drip tu pun dia tak nangih.
Tengok gambar kat bawah tu...siap Nufayl posing utk Ummi lagi masa nurse tgh cabut jarum drip tu.

My Nufayl...you are 6mo now!




Monday, 25-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wajah Nufayl ~ 5 bulan

Tamrin Qiady @ Gunung Ledang Resort : Hero Ledang
Tamrin Qiady @ Gunung Ledang Resort : Hero Ledang bersama maktwe
Tamrin Qiady @ Gunung Ledang Resort : Hero Ledang b'sama maktwe
View all 12 photos...
Ini wajah-wajah dan aksi-aksi Nufayl ketika usianya 5 bulan.

5-6 Mac - Abu & Ummu Nufayl bawa Nufayl masuk hutan. Kami berkampung di kaki Gunung Ledang lagi! Apa lagi, Nufayl la jadi mangsa habuan nyamuk hutan yang dahaga darah manis manusia muda . Kasihan anakku. Tengokla gambar Hero Ledang kat bawah tu...you can see the red dots on his forehead. Cian dier kan?!

Dan lagi...gambar Nufayl beraksi dalam kereta jek. Tiap-tiap kali masuk kereta, dia akan pusing cari stereng dulu. Suka betul dgn stereng kereta. Mula-mula dia gigit stereng tu, agaknya bila dia rasa stereng tu keras dan tak sedap...baru dia suka berdiri sambil tengok depan seolah-olah tengah driving. Alahai Nufayl!




Sunday, 10-Apr-2005 12:00 Email | Share | | Bookmark
Office Family Day @ CH

baru sampai @ CH. Nufayl iya2 main laptop Abah
2nd nite @ Sri Intan. Seorg budak menyusur cari ibubapanya
Tido dah. Letihs la!
View all 33 photos...
8-11 April 2005. Kami @ CH utk Family Day ND Central. Yang 11hb tu kami extend-bermalam di Sri Intan. Really exciting moment! Esp when Nufayl tried the strawberries. Tgk la muka dia! Lawok...heheheh. Masam tapi nak lagi. Mendaki Bukit Teh pun best. Mengah tapi tak nyesal naik. Pemandangan memang cantik. Cuma sayang tak dpt amik banyak gambar sbb bateri digi cam habis.


Friday, 4-Mar-2005 12:00 Email | Share | | Bookmark
Tamrin IU Melaka @ Kaki Gunung Ledang

Anak Abah!
Abu Nufayl kena jaga anak.
Dgn sebahagian fasi yg terlibat.
View all 10 photos...
Masa nih umur dlm 6 bulan. Kami dah bawa masuk hutan. Abu Nufayl kena bagi talk utk students.
Sian dia kena lutu dengan nyamuk hutan... nvm la, Nufayl tak banyak songeh. Boleh ajer. Tak demam pun...heheheh...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net